Web Analytics
scris joi, 20.08.2020

Mascații la Stelică Crăciun. Descinderea a avut loc în urma unor plângeri penale de agresiune, amenințări și șantaj

Președintele PNL Mărăcineni, Florinel Marian Popescu, a depus astăzi, 20 august 2020, o plângere penală împotriva omului de afaceri Stelică Crăciun. Acesta l-a acuzat pe Crăciun că l-a amenințat și hărțuit prin intermediul mesajelor telefonice, totul culminând aseară, 19 august, cu agresiune fizică și proliferarea de amenințări (una dintre acestea fiind că îi va îmbolnăvi pe toți cu Covid,știut că Stelian Crăciun a fost, recent, internat duupă ce a fost depistat pozitiv), incindentul având loc chiar lângă sediul PNL Mărăcineni, acolo unde președintele de partid și alte circa 10-15 persoane se aflau, în vederea pregătirii acțiunilor de campanie electorală. Cert este că în această după amiază, polițiștii au descins la domiciliul lui Stelică Crăciun, pentru percheziții. Se pare că operațiunea mascaților a avut loc în contextul unor plângeri penale ale unor persoane la adresa persoanei vizate, tot pentru amenințări și hărțuire.

„Numitul Crăciun Stelian, folosind mijloace de comunicare la distanță, respectiv mesaje telefonice și apeluri telefonice mi-a transmis afirmații neadevărate, amenințări cu acte de violență fizică împotriva mea și a altor membri din cadrul Partidului Național Liberal, am fost hărțuiți permanent de către sus-numit, sens în care au fost depuse mai multe plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.
Amenințările primite prin intermediul mesajelor telefonice au fost puse în practică de către acesta în seara zilei de 19.08.2020 când împreună cu membrii Partidului Național Liberal Mărăcineni ne-am întâlnit la sediul partidului situat la blocuri Mărăcineni în vederea planificării de activități pentru perioada ce precede campania electorală”, se arată în plângerea în care este descris și modul în care liderul liberal a fost bătut cu pumnul peste ureche și amenințat. Foto lider liberal agresat.

Mascații la Stelică Crăciun. Descinderea a avut loc în urma unor plângeri penale de agresiune, amenințări și șantaj

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...