Web Analytics

Aveți poprire pe conturi de la ANAF? Cum să procedați în această situație

de | 12.08.2022 09:15 | Actualitate, Economie, Home

Dacă v-ați întrebat cum procedați dacă vreodată veți avea conturile blocate din cauza unei popriri făcute de Fisc, un român vine cu un sfat util cei care se află în această situație.

„Dacă aveți vreo poprire pe conturi de la ANAF, sub nici o formă nu plătiți singuri”, este îndemnul bărbatului pentru cei care, ca și el, au avut de suferit de pe urma acestei situații. „Kafka e „Arici Pogonici” pe lângă ANAF-ul român: în timp ce așteptam plin de speranță să-mi ridice poprirea, că doar plătisem, mă trezesc cu banii înapoi în cont. Probabil nu completasem ceva cum trebuie, de nu i-au plăcut Trezoreriei banii mei.

Citește și: O altă schimbare în învățământ: se trece la catalogul electronic

Vestea bună e că ți-i trimit singuri înapoi, nu zac printr-un cont unde nu-i mai găsește nimeni. Imediat după asta m-au sunat de la BCR să-mi spună că mi s-au intors banii de la ANAF. Dacă aveți vreo poprire pe conturi de la ANAF, sub nici o formă nu plătiți singuri.

Nici măcar fizic, la casieria Trezoreriei, nu e sigur. Sunați la bancă și rugați-i pe ei să plătească, banii se duc unde trebuie și într-o zi vă scot poprirea.”, a postat Julius Constantinescu pe contul său de Facebook, relatează gandul.ro.

FOTO: playtech.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *