Web Analytics

Averea primarului de la Rociu! Câți bani are fiul deputatului suspendat din PSD

de | 6.10.2022 20:29 | Actualitate, Home

Aurel Bălășoiu – printre cei mai bogați oameni din Argeș

Aurel Bălășoiu, deputatul argeșean suspendat din PSD în urma scandalului sexual, este unul dintre cei mai bogați oameni din județul Argeș. Politicianul a condus Primăria comunei Rociu timp de 16 ani, iar proprietățile sale însumează peste un sfert din suprafața întregii localități.

Bălășoiu și-a încheiat activitatea de la primărie în anul pandemic 2020, atunci când a prins un loc în Parlament. Atunci, fiul acestuia, Victor, a câștigat detașat, la doar 32 de ani, alegerile locale și a urcat pe fotoliul de primar în locul tatălui său. Averea familiei Bălășoiu constă în milioane de metri pătrați de teren agricol, în comuna natală.

Citește și: Majoritatea femeilor liberale din Călăraşi au semnat petiţia pentru demisia deputatului Aurel Bălăşoiu

Dacă tatăl său și-a trecut în declarația de avere cele aproape 40 de hectare pe care le deține, fiul are aproximativ 200 de hectare de teren agricol și forestier, în comunele argeșene Rociu și Căteasca. În plus, Victor Bălășoiu și soția lui dețin o firmă care se ocupă cu producția de cereale. Aceasta a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de peste 600 de mii de lei. Fiul deputatului de Argeș a mai obținut venituri și din creșterea și vânzarea animalelor, acestea fiind de peste 30 de mii de lei, conform realitatea.net.

Așa tată, așa fiu! Niciunul din ei nu are bani în bancă

Un alt aspect interesant este că nici tatăl și nici fiul nu țin bani în bancă. În declarația de avere depusă în anul 2021, deputatul Bălășoiu a scris că are un cont deschis la CEC Bank, în care ține sumă de…1 leu.

Citește și: Bărbați din Pitești încarcerați în urma încălcării măsurii controlului judiciar

În prezent, Aurel Bălășoiu este protagonistul unui scandal sexual de proporții, în urma căruia a fost exclus din PSD și riscă chiar să-și piardă postul de parlamentar. El a fost surprins în ipostaze intime, în compania unui tânăr de 22 de ani. La puțin timp după declanșarea scandalului, deputatul Bălășoiu a negat că ar fi protagonistul respectivelor imagini apărute în presă. De asemenea, politicianul argeșean a precizat că nu-și va da demisia din Parlament, deși și-a pierdut sprijinul politic din partea partidului.

Foto: arhivă

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole