Avarie la Hidrocentrala Rucăr! Nu campați pe malurile râului Dâmbovița!

de | 1.05.2022 11:05 | Actualitate, Home

ISU Argeș atenționează că, începând de ieri, dar și astăzi, 1 Mai, se deversează controlat o cantitate importantă de apă de la Hidrocentrala Rucăr în râul Dâmbovița, fapt careprovoacă creșteri de debit, ca urmare a unei avarii apărute din cauza precipitațiilor.

Se precizează că este interzisă staționarea și camparea pe malurile râului Dâmbovița, de pe raza localităților Rucăr, Dâmbovicioara, Dragoslavele, Stoenești și Cetățeni, precum și traversarea prin locuri neamenajate. ISU Argeș a transmis un mesaj de informare a populației din aceste localități, prin sistemul RO-ALERT.

De asemenea, pompierii, alături de jandarmi, polițiști și autoritățile locale desfășoară activități de recunoaștere în teren și informare a cetățenilor din zonele respective.

Acest articol este despre: hidrocentrala dambovita,isu arges,ro alert

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed