Web Analytics
scris duminică, 05.03.2023

Autostrada București-Pitești: CNAIR montează sisteme de monitorizare, radare, verificarea rovinietei, cântărirea din mers și senzori de polei 

CNAIR montează sisteme de monitorizare, radare, verificarea rovinietei, cântărirea din mers și chiar senzori de polei pe Autostrăzile spre Pitești, Cernavodă și Ploiești, dar și pe DN1, potrivit Economedia. 
Citeşte şi: Două cutremure în această dimineață

Autostrada București-Pitești: CNAIR montează sisteme de monitorizare, radare, verificarea rovinietei, cântărirea din mers și senzori de polei 

Compania de Drumuri a lansat în licitație un contract de 112 milioane de lei pentru montarea unui sistem de monitorizare și informare modern pe cele trei autostrăzi care pornesc din București și pe DN 1 București-Ploiești. Vor fi instalate echipamente moderne pentru monitorizarea traficului, radare fixe pentru măsurarea vitezei, panouri de informare-avertizare cu mesaje variabile de tip VMS, sistem pentru monitorizarea și controlul rovinietei, cântărirea din mers a camioanelor și stații meteo cu senzori de polei. Contractul are o durată de 6 luni pentru etapa de proiectare și 18 luni pentru execuție.

 Citește și: În casa omului de afaceri ucis, fiul de 16 ani organiza petreceri cu droguri

Pe Autostrada A 1 București-Pitești vor fi montate 48 de sisteme de detecție incidente, 33 de camere mobile, 8 camere CCTV, 5 stații meteo cu 4 senzori de polei, 22 panouri cu mesaje variabile noi VMS (ambele căi) 16 panouri VMS pe bretele, 2 sisteme cu bucle inductive pentru măsurarea vitezei între nodurile de circulație și 2 echipamente pentru cântărirea din mers a camioanelor. Camerele video CCTV vor avea funcții cu sistem de mișcare și panoramare (Pan Tilt & Zoom), iar cele fixe cu Zoom fix.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *