Web Analytics

În casa omului de afaceri ucis, fiul de 16 ani organiza petreceri cu droguri

de | 4.03.2023 08:32 | Actualitate, Home

Direcția pentru Combaterea Crimei Organizate face cercetări în cazul crimei din zona Rolast, în care fiul de 16 ani al victimei a recunoscut că este făptașul, după cum a confirmat Laurențiu Palaghia, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

În cadrul anchetei au apărut informații noi cu privire la legătura adolescentului cu o rețea de traficanți. În casa în care acesta locuia, împreună cu tatăl, de 78 de ani, s-ar fi organizat petreceri zgomotoase, la care participanții, prieteni ai băiatului, consumau droguri. De altfel, în urmă cu câteva luni, aici a avut loc și o descindere in urmă denunțului tatălui unei fete de 14 ani, victimă a anturajului.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/cazul-omorului-din-pitesti-minorul-a-recunoscut-si-a-fost-retinut-243343/

Mama băiatului de 16 ani este cea care a chemat poliția în noaptea de joi spre vineri, 2-3 martie, pentru că nu a putut intra in locuința fostului soț care era dispărut de duminică. Femeia lucra în străinătate iar băiatul locuia cu tatăl lui, om de afaceri piteștean.

Potrivit managerului Spitalulului de Pediatrie Pitești, Tudor Ionescu pustiul, cate a fost adus la spital după ce a fost găsit de polițiști, prezenta agitație psihomotorie. A afirmat că a consumat substanțe psihoactive de genul etnobotanicelor. I s-au făcut teste care au ieșit, însă, negative.

Foto. Mașina victimei

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *