Web Analytics
scris joi, 07.07.2016

Autorităţile judeţene au premiat fotbaliştii la finala Cupei României, faza judeţeană

Fotbalul judeţean a intrat în vacanţă odată cu disputarea finalei Cupei României, faza pe judeţ. Ultimul meci oficial al sezonului s-a disputat săptămâna trecută, pe stadionul Nicolae Dobrin şi a adus faţă în faţă pe FC Argeş 1953 şi Unirea Bascov. Disputată în faţa a aproape 1.500 de spectatori, în majoritate suporteri ai piteştenilor, finala a ajuns la penaltiuri, după ce, în timpul regulamentar, scorul a fost egal, 1-1. La penaltiuri, Unirea Bascov s-a impus cu 4-2 (5-3, scor final, după lovituri de departajare), după ce alb-violeţii au ratat două penaltiuri.
Cupa a mers anul acesta la Bascov, Unirea şi FC Argeş împărţindu-şi astfel cele două mari premii oferite echipelor din fotbalul judeţean, trofeul pentru câştigarea campionatului şi trofeul pentru câştigarea Cupei. Înainte, în pauza şi la finalul meciului, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş a făcut şi premierile pentru câştigătoarele din campionatele judeţene. Au fost premiate, astfel, campioanele fiecărei serii, Nord, Sud, Centru 1, Centru 2, campioana de la Liga a IV-a, ocupantele locurilor 2 şi 3 de la eşaloanele amintite, dar şi fiecare golgheter al fiecărei serii. De asemenea, au fost premiate şi ocupantele locurilor 1, 2 şi 3 de la competiţiile de juniori şi de la două memoriale. Alături de conducerea AJF Argeş s-au aflat şi lideri ai conducerii administrative a judeţului, care i-au premiat astfel pe fotbalişti pentru performanţele lor. M.I.

Autorităţile judeţene au premiat fotbaliştii la finala Cupei României, faza judeţeană

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...