Autorecenzare, Argeș. Mai multe formulare completate în mediul rural

de | 5.04.2022 13:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

77306 de formulare pentru autorecenzare au fost completate de argeșeni până pe 5 aprilie, transmite Instituția Prefectului Argeș, iar cele mai multe au fost completate în mediul rural.

Citește și Cum stă Argeșul la autorecenzare

„Numai într-o singură zi, pe 4 aprilie au fost completate prin autorecenzare 4239 de chestionare. Procentul formularelor transmise din mediul rural este mai mare decât cel din urban, 51,1%, respectiv 48,9%. Multe dintre chestionare au fost completate cu ajutorul unui recenzor la unul dintre centrele de asistență. 59,5% din persoanele care au participat deja la recensământ au primit ajutor ca să răspundă întrebărilor. Procentul celor care au completat singuri este de 40.5%”, transmite Instituția Prefectului Argeș.

Citește și A început autorecenzarea populației, în România

Pentru autorecenzare folosiți site-ul https://www.recensamantromania.ro/?fbclid=IwAR2yE8f9etCjr6P0UZNVBSaoLBlQ32HthwuuF-Po7uZZQdfk5thoPPFGjH8

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Circulație închisă pe un drum județean din Argeș
Circulație închisă pe un drum județean din Argeș

Circulația pe drumul județean 741, Pitești – Mioveni se închide, miercuri, 25 mai, între orele 8-15. „Circulația pe tronsonul cuprins între km. 0+000 – 1+450 (intersecția de la Școala Specială Valea Mare Ștefănești), va fi închisă pentru lucrări urgente la trecerea la...


Loading RSS Feed