Automobile şi oficiu poştal de front în Noaptea Muzeelor, la Câmpulung

de | 11.06.2021 10:00 | Actualitate, Cultura, Home

Ultimul vizitator la manifestările organizate de Noaptea Muzeelor la Câmpulung va avea acces cu o jumătate de oră înainte de miezul nopții de sâmbătă spre duminică, dar nu va mai avea timp să vadă totul. Asta pentru că Muzeul Municipal a pregătit mai multe evenimente în cadrul secțiilor proprii, beneficiind și de colaboratori de interes. Spre exemplu, o expoziție foto tematică se organizează la Muzeul Automobilului Românesc, iar la Mausoleul Mateiaș vor fi amenajate ateliere de reconstituire istorică, dar și un oficiu poștal de front.
Noaptea Muzeelor este o ocazie și pentru completarea manifestărilor din cadrul Programului ”Câmpulung – Capitala Scrisului Românesc”, cu vernisajul ”Să învățăm să scriem în Limba Română veche”.
C.I.B.

Citește și Pe 12 iunie, Noaptea Muzeelor înconjoară România

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Liga 1: Rezultatele din etapa a 22-a și clasamentul actualizat
Liga 1: Rezultatele din etapa a 22-a și clasamentul actualizat

Jurnalul de Argeş vă prezintă rezultatele meciurilor înregistrate în etapa a 22-a din Liga 1 și clasamentul actualizat. Rezultatele: VineriFC Argeș - Dinamo 2-1 SâmbătăChindia - FC Voluntari 0-0Universitatea Craiova - Rapid 1-0 Citeşte şi: Programul de funcționare al...