Web Analytics

Autocar plin cu pasageri, răsturnat. 25 de persoane rănite

de | 17.12.2022 09:53 | Actualitate, Home

33 de persoane, printre care și copii s-au aflat la un pas de tragedie în primele ore ale dimineții de sâmbătă. Autocarul în care se aflau s-a răsturnat la intrarea în Pașcani. A fost activat Planul Roșu de intervenție, scrie Realitatea.Net.

Citește și: Românii cu pensii de peste 4.000 lei nu vor mai plăti contribuții suplimentare la CAS

Zeci de echipaje de la Ambulanță, SMURD, Pompieri și Poliție s-au aflat la fața locului. Este vorba de membrii unui ansamblu artistic – Flori de Măr din Curtești. Aceștia se deplasau de la Botoșani la un festival în Slobozia, jud. Ialomița.  Dintre cei peste 30 de pasageri, 25  (12 minori și 13 adulți) au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Argeș. O fetiță a murit intoxicată

În urma evaluării medicale au fost transportate la spital 25 de persoane, din care 2 persoane la Spitalul de Copii Sf. Maria Iași. Din totalul persoanelor, 15 aveau vârste cuprinse între 14-17 ani. În total, la Iași au fost transferate 7 persoane, 16 cu urgențe cod verde au fost evaluați la CPU Pașcani. Din primele informații, se pare că șoferul autocarului a pierdut controlul volanului în curba din apropierea stației Peco de la intrarea în Pașcani.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *