Web Analytics
scris joi, 02.05.2024

AUR a rămas fără candidați pentru Consiliul Local Buzău

Cei 11 candidaţi la Consiliul Municipal Buzău rămași pe listele AUR după retragerea, din noaptea de marți spre miercuri, a 18 colegi de partid, au renunțat și ei să mai reprezinte formațiunea politică a lui George Simion la alegerile locale din 9 iunie. Ei şi-au retras, miercuri, la prânz, candidaturile, în semn de protest faţa de imixtiunile conducerii centrale a partidului în activitatea organizaţiei din Buzău.

AUR a rămas fără candidați pentru Consiliul Local Buzău

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Însoţiţi de fostul preşedinte al organizaţiei municipale, Elena Năstăsoiu, aceștia s-au prezentat la sediul Biroului Electoral de Circumsripție al Municipilui Buzău, unde au completat declaraţii privind retragerea candidaturilor.

Ei au declarat că liderii de la centru nu pun deloc preţ pe meritocraţie şi le recomandă celor care ar vrea să se înscrie în AUR să se mai gândească şi să renunţe la a face acest pas. „Îndemn pe toţi cei care ar avea de gând să se înscrie în acest partid să se mai gândească. Să nu ne amăgim că AUR, cel puțin de la centru, promovează meritocraţia, pentru că aşa ceva nu există. Am luat decizia, alături de toţi colegii noştri, să ne retragem de pe liste în semn de protest faţa de politica promovată de la centru”, a spus Dorian Brătulescu, fost candidat pe listele AUR, citat de News.ro. De asemenea, foştii candidaţi ai AUR Buzău au promis că vor reveni, în zilele următoare, cu noi dezvăluiri despre situaţia din organizaţie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *