Web Analytics

Au revenit violenţele în fotbalul judeţean

de | 5.05.2022 12:06 | Actualitate, Sport

După o perioadă de liniște, violențele au revenit în fotbalul la nivel de județ. În etapa dinaintea Paștelui, în Liga a V-a, meciul de la Călinești, dintre echipa gazdă ACS Viitorul și AS Drăganu, s-a încheiat cu o bătaie în toată regula. Jucătorii echipei gazde s-au dezlănțuit pe final și, alături de spectatori, i-au agresat pe oaspeți! Aceștia au sunat la 112, dar Poliția a ajuns după ce fotbaliștii din Drăganu s-au ales cu ”vătămări corporale”.
În minutul 94, când mai erau două minute de prelungiri, la scorul 0-3, doi jucători, Cătălin Manea de la Călinești și Daniel Ristea de la Drăganu, au început să se înjure și de aici până la violență nu a mai fost mult.

Incidentele au fost judecate și de Comisia de Disciplină a AJF Argeș, iar sancțiunile sunt următoarele: * echipa ACS Viitorul Călinești are interzis să organizeze 5 meciuri oficiale pe propriul teren, plus 300 lei amendă; * jucătorul Cătălin Manea de la Călinești – 10 etape suspendare, plus 200 lei amendă; * jucătorul Daniel Florin de la Drăganu – 10 etape suspendare, plus 200 lei amendă; * antrenorul gazdelor, Florin Manea – 9 jocuri suspendare, plus 200 lei amendă pentru că l-a lovit cu pumnii și picioarele pe un jucător al echipei oaspete.

Citește și Raliul Argeșului, programat de Zilele Piteștiului

Citește și CJ Argeș acordă sprijin de 70.000 lei pentru echipele de fotbal din Liga a 5-a

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii