Web Analytics
scris miercuri, 22.02.2023

Au început înscrierile pentru Pitești Half Marathon

În data de 13 februarie 2023, s-au deschis înscrierile pentru cea de-a patra ediție a competiției sportive Piteşti Half Marathon, ce va avea loc în acest an, într-o zi de duminică, pe 7 mai.

Au început înscrierile pentru Pitești Half Marathon

„Dacă îți dorești să faci parte din această experiență sportivă și distractivă, te poți înscrie la oricare dintre cele trei probe: cros, cursă populară sau semimaraton, iar dacă o faci în următoarele două săptămâni, vei beneficia de taxa de participare redusă.

Citește și: Circula în Argeș cu lumini albastre montate în zona plăcuțelor de înmatriculare. Amenda a fost mare!

Piteşti Half Marathon este un eveniment anual, ce reunește alergători de toate vârstele și nivelurile de pregătire fizică, pentru a experimenta împreună satisfacția de a trece linia de sosire, indiferent de timpul în care au reușit să parcurgă traseul.

Evenimentul este susţinut de Primăria Municipiului Piteşti, iar partener sportiv, anul acesta, este Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Argeş.

Traseul te va purta prin centrul Piteștiului, startul va fi în Piaţa Primăriei, vei alerga pe Strada Victoriei, pe lângă fântâni, apoi vei avea doar pentru tine cele 4 benzi de circulaţie ale Bulevardului I.C Brătianu, iar pe finalul traseului vei avea ocazia să alergi pe cea mai provocatoare stradă din concurs, Calea Bucureşti”, transmite municipalitatea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *