Web Analytics

Au fost reluate în Pitești examinările la proba practică pentru obținerea permisului auto

de | 2.06.2020 13:08 | Actualitate

 

În această dimineață în Pitești au fost reluate examinările la proba practică pentru obținerea permisului de conducere. Atât candidații, cât și reprezentanții școlilor de șoferi, respectă regulile de distanțare fizică.

De astăzi a fost reluată examinarea la proba practică pentru candidații care au fost programați anterior și pentru cei cărora le-au expirat dosarele de școlarizare în perioada stării de urgență (16 martie 2020 – 17 mai 2020). Reprogramarea candidaților s-a efectuat prin intermediul școlilor de conducători auto.

Amintim că, la locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice, se respectă reguli stricte în această perioadă. Astfel, la locul de întâlnire au acces doar candidatul și instructorul auto (fără însoțitori: rude, prieteni, etc).

Trebuie respectate regulile de distanțare fizică, iar examinatorul, candidatul și martorul trebuie să poarte echipamente de protecție (mască de protecție), în caz contrar putând fi refuzată susținerea probei.

În mașină sunt prezente maxim trei persoane în același timp. Școlile de conducători auto sunt obligate să asigure igienizarea mașinilor cu care se susține proba practică, iar pentru ocupanții vehiculelor trebuie pus la dispoziție un flacon cu substanță dezinfectantă.

De asemenea, reprezentanții școlilor s-au dotat cu termometre electronice, putând fi refuzată examinarea candidatului cu o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii