Web Analytics

Atmosferă incendiară la Târgul de Crăciun de la Mioveni

de | 21.12.2016 12:58 | Actualitate

Mii de spectatori s-au adunat sâmbătă, 17 decembrie a.c., pe platoul din centrul civic al oraşului Mioveni, pentru a asista la concertul organizat de Primăria Mioveni în cea de-a treia zi a Târgului de Crăciun.
În deschiderea evenimentului, spectatorii au asistat la momente ale artiștilor de pe plan local (Denisa Dan, Johnny Bădulescu, The Slide Down), iar după lăsarea serii, platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor a devenit neîncăpător cu debutul spectacolelor susținute de Lidia Buble, Adrian Sînă – Trupa Akcent și prezentate de inegalabilul Cătălin Măruță.
Târgul de Crăciun va funcționa, în Centrul Civic din Mioveni, zi de zi, între orele 09.00 – 22.00, până pe data de 30 decembrie sau în funcție de disponibilitatea participanților/producătorilor prezenți. De la acest Târg nu lipsește nici Moș Crăciun, care îi așteaptă pe copii, zilnic, în căsuța sa special amenajată și decorată, de lângă brad. Aici, prichindeii au prilejul să facă o minunată incursiune în lumea plină de cadouri a lui Mos Crăciun, au posibilitatea să îi scrie o scrisoare sau chiar să îi transmită „Moșului” dorințele.
„Târgul de Crăciun de la Mioveni dorește să impresioneze prin multe aspecte, de la organizare și până la calitatea produselor prezentate, dar cel mai mult ne dorim, ca împreună cu participanții și vizitatorii, să redescoperim atmosfera magică a sărbătorilor de odinioară, să transformăm Centrul Civic al orașului într-un paradis de lumini şi culori, sunete şi mirosuri specific – cozonac, prăjituri de casă, măr copt, vin fiert cu scorțișoară” spune Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni. D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole