Web Analytics

Atenție șoferi! Trafic îngreunat pe două șosele importante din Argeș

de | 17.08.2017 08:43 | Actualitate

trafic ingreunatJoi, până spre seară, traficul rutier se va desfășura în condiții dificile pe două drumuri naționale importante din Argeș, din cauza lucrărilor de asfaltare care se execută pe aceste șosele, respectiv DN7 și DN65.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române joi, până în jurul orei 18.00, pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea și DN65 Pitești – Slatina) se execută anumite lucrări la partea carosabilă.

Pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea se realizează lucrări de asfaltare pe tronsonul kilometric 144+500 de metri – 145+500 de metri, în zona localității Morărești. În zonă se circulă pe un fir, alternativ, cu ajutorul piloților de dirijare.
Pe DN65 Pitești – Slatina sunt executate lucrări de frezare și asfaltare pe tronsonul kilometric 113+400 de metri – 114+100 de metri, în zona localității Albota, unde traficul rutier se desfășoară, de asemenea, pe o singură bandă, alternativ, cu ajutorul piloților de dirijare.
Șoferii sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de această situație și să respecte regulile de circulație, pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere nedorite.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole