Web Analytics

Atenție, șoferi! „Pe linia dreaptă spre bariera de la Merişani SE ARUNCĂ CU PIETRE în maşini!”

de | 14.09.2021 12:13 | Actualitate, Politica si Administratie

Pe șoseaua care leagă Piteştiul de Curtea de Argeş există câteva porțiuni de drum în care pericolul pentru şoferi atinge cote maxime, şi nu din cauza gropilor din asfalt sau a altor probleme legate de infrastructură pe care le întâlnim pe toate drumurile argeșene.

Din localitatea Merişani și până la Băiculeşti, pe linia dreaptă de la barieră spre Orașul Regal, maşinile sunt lovite frecvent de pietrele aruncate de locatarii caselor din zonă. Săptămâna trecută, un bărbat a postat pe Facebook o poză cu parbrizul avariat în acest mod.
Pe grupul de Facebook Info Trafic Curtea de Argeş sunt postate zilnic mesaje, poze sau filmulețe ale şoferilor care trec zilnic pe acolo. Zilele trecute a fost publicată următoarea postare – „Aveţi grijă pe linia dreaptă spre bariera de la Merişani, se aruncă cu pietre!”, iar comentariile au fost numeroase – „Plângeri s-au făcut tot timpul”, „Ies din curte, aruncă cu piatra şi fug în casă…”, „Au aruncat şi după mine într-o zi, am oprit, dar au fugit”, „Am făcut plângere penală pentru distrugere de doi ani şi nu m-a întrebat nimeni nimic”, au postat internauții pe grupul menționat mai sus.

„Pe acolo Poliţia trece doar cu radarul!”

Mai mult de atât, un alt şofer spune că „pe acolo Poliţia trece doar cu radarul…altceva nu-i interesează! În principiu, scopul lor principal nu este siguranţa cetăţeanului , sau a participantului la trafic, sau prevenirea anumitor situaţii ce pot să devină periculoase, ci acela de a face bani la Bugetul de Stat”.

 

Sursa foto: Info Trafic Curtea de Argeș

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii