Web Analytics

Atenţie PSD, PNL etc… Un poliţist local a făcut circ cu o bătrână care vindea ceapă în Pasajul Mobilux

de | 21.06.2017 17:18 | Actualitate

5 politist localVinerea trecută, în Pasajul Mobilux, în dreptul Florăriei Olga, un polițist local, Marian Groșanu, a reușit să declanșeze indignarea maximă a trecătorilor. Asta pentru că agentul a ridicat o bătrână care vindea ceapă și a ținut morțiș să o ducă pe biata femeie și la secția de Poliție.

Trecătorii i-au luat apărarea femeii, care plângea, însă, de neînduplecat, omul în uniformă a început să strige și la oameni. „A început să urle la mine!”, ne-a povestit o martoră care a asistat la întreaga scenă, încă tremurând din cauza altercației cu polițistul care a ales violența verbală. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu, fapta agentului, care a ajuns până la urechile conducerii instituției, nu va rămâne nesancționată.
Pe de altă parte, toți observăm că există pe stradă acești bătrâni, care nu cerșesc și sunt relativ curat îmbrăcați, însă pentru a face rost de banii necesari traiului zilnic încearcă să vândă ceva, flori, cărți, haine vechi sau te miri ce. Însă, pentru faptul că acești nefericiți există pe străzi (alături de cerșetorii profesioniști, care mai nou cerșesc din mișcare), nu sunt de vină nici polițiștii locali nici trecătorii care încă mai au sentimente de omenie. Atenție PSD, PNL, USR, ALDE…

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii