Web Analytics

Atenție! Polițiștii locali dau amenzi uriașe pentru parcări neregulamentare

de | 21.08.2017 15:59 | Actualitate

maxitaxiÎn perioada 14 – 19 august 2017, agenţi din cadrul Politiei Locale Piteşti au desfăşurat ample acţiuni ce au vizat tulburarea liniştii si ordinii publice, consumul de alcool și de seminţe pe domeniul public. În domeniul rutier, s-au desfăşurat și acţiuni pentru prevenirea nerespectării prevederilor legale privind regimul Maxi Taxi .
În activităţile desfăşurate în perioada mai sus amintită, pe linie de ordine și linişte publică au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 9 105 lei. Majoritatea sancţiunilor au fost date pentru tulburarea liniştii și ordinii publice, sau consumul de alcool pe domeniul public. De asemenea, pentru tulburarea ordinii publice, a fost sancţionat și un agent economic ce nu a respectat programul de linişte.
În perioada 14 – 19 august 2017, agenţii din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră au sancţionat 132 de persoane ce au încălcat prevederile legale privind circulaţia rutieră respectiv parcarea și staţionarea neregulamentară pe drumurile publice. Suma acestor sancţiuni este de 24 050 lei.
Echipaje din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, au desfăşurat activități în puncte fixe în staţiile Publitrans pentru prevenirea nerespectării legislaţiei în vigoare, mai exact oprirea acestora în alte locuri decât cele prevăzute.
Acţiunile au caracter continuu și se va interveni punctual pentru identificarea conducătorilor auto ce nu respectă prevederile legale și se vor lua măsurile corespunzătoare.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii