Web Analytics

Atenție, piteșteni! La Vitality SPA, un campion european de karate vă poate antrena copiii

de | 11.01.2018 10:23 | Actualitate

vitalityu nou 1Un alt nume de referință din lumea sportului, după fotbaliștii Cristian Tănase și Andrei Prepeliță, a ales să se pregătească și să pregătească, la rându-i, grupe de copii la cel mai nou centru sportiv și de recreere din Argeș.

vitalityu nou 2Este vorba de Laurențiu Călugăru- multiplu vicecampion mondial (de 4 ori) și campion european la karate, titlu obținut în Italia în 2016, vârsta 28 de ani- legitimat la Politehnica Cluj Napoca. Acesta este piteștean, a absolvit Liceul Sportiv din Pitești și are un master în management sportiv la Universitatea Pitești.

Călugăru practică MMA (Arte Marțiale Mixte) – în palmares are 9 victorii și nicio înfrângere la profesioniști. Se antrenează la București, la clubul Absoluto sub îndrumarea lui Tudor Mihăiță- prima centura neagră în BJJ (Jiu jitsu brazilian).

vitalityu nou 3La Vitality SPA e antrenor principal și președinte la Fight Academy- club cu secții de kick boxing, mma, bjj și karate. Călugăru formează acum grupe de copii până în 14 ani, pe care să le antreneze la Vitality Spa&Sport, unde speră să formeze un viitor campion care sa aducă clubului o centură neagră.

Noua sală Fight Academy este gata pentru marea deschidere de vineri! Este cea mai nouă și mai inovată sală din Pitești, cu antrenori cu experiență desemnați oficial de Tudor Mihăiță, antrenorul principal de la Absoluto.

Aici se vor practica o gamă variată de sporturi, printre care mma, bjj, kickboxing, judo, lupte greco-romane și multe altele. O să fie grupe de începători, copii până în 14 ani și grupa de pro.

Vineri, 12 ianuarie, începând cu ora 10:00, sunteți așadar așteptați la complexul Vitality Spa, pentru a intra în această echipă, ce se anunță să fie cea mai numeroasă din Pitești!

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii