Web Analytics
scris vineri, 08.07.2022

ATENȚIE! Circulație restricționată pe podul peste râul Argeș – în acest weekend!

Primăria Municipiului Pitești a scris un mesaj, pe pagina oficială de Facebook, prin care anunță că circulația pe podul peste râul Argeș va fi restricționată . Programul: sâmbătă – duminică, 09.07.2022 – 10.07.2022, în intervalul orar 20:00 – 08:00.

ATENȚIE! Circulație restricționată pe podul peste râul Argeș – în acest weekend!

”Circulația pe podul peste râul Argeș va fi restricționată (fără întreruperea circulației), ca urmare a lucrărilor de reparații la suprafața căilor de rulare, respectiv intervenții la rosturile de dilatare, lucrări ce se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător. Lucrările de reparații se realizează în funcție de condițiile meteo.

Citește și: Moştenitoarele familiei Greculescu luptă de două decenii să smulgă 32 de ha din ghearele Cartelului de la Mărăcineni

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic și recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudență în zonă pentru evitarea oricărui incident.” este mesajul tranmis de reprezentanții Primăriei Municipiului Pitești!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită