Web Analytics
scris sâmbătă, 23.03.2024

Atentat la Moscova, cu zeci de morți și sute de răniți. Gruparea Stat Islamic a revendicat lovitura și amenință cu noi atacuri

Peste 60 de persoane au murit în atacul terorist ce a avut loc în timpul unui concert pro-Putin, la Moscova. Atacatorii inarmați cu mitraliere au luat cu asalt mulțimea, iar apoi au incendiat acoperisul clădii pe unde oamenii au incercat să fugă. Gruparea Teroristă siriană Statul Islamic a revendicat atacul și a anunțat că luptătorii jihadiști au reușit să se întoarcă la bazele lor pentru a plănui si alte lovituri.

Atentat la Moscova, cu zeci de morți și sute de răniți. Gruparea Stat Islamic a revendicat lovitura și amenință cu noi atacuri

Citește și: Elena Lasconi, acuzații la adresa Alinei Gorghiu și a PNL: „E un grup infracțional organizat, coordonat de însăși ministrul Justiției”


Numărul victimelor ar putea să crească pentru că mulți răniți sunt în stare gravă. Medicii ruși au făcut un apel la populație să doneze sânge pentru a-i ajuta pe cei care sunt în stare critică.
Atentatul terorist din inima Rusiei a fost revendicat de gruparea Stat Islamic. Teroriștii anunță că au la Moscova un grup uriaș de luptători care plănuiesc noi atacuri. Trupele speciale rusești au reușit să aresteze un terorist, iar ceilalți sunt în continuare căutați. Toate manifestările publice din Rusia au fost anulate în acest weekend.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *