Web Analytics

Ateliere de modelaj în plastilină şi confecţionare măşti

de | 21.12.2016 12:15 | Actualitate

Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeş a organizat joi, 8 decembrie, două ateliere pentru copii, de modelaj în plastilină şi confecționat măști.
Atelierele s-au adresat copiilor cu vârstă cuprinsă  între 7 și 11 ani.
Modelajul este una dintre cele mai importante activități pentru copii. El stimulează dezvoltarea motricității fine și are efecte pozitive în pregătirea copilului pentru scris, pentru cunoaștere, îi dezvoltă creativitatea și îl ajută să se exprime prin artă. În cadrul atelierului de modelaj în plastilină, copiii și-au pus în valoare talentul și creativitatea realizând cu propriile mânuțe: broscuțe, melci, pinguini și alte figurine îndrăgite de copii.
În partea a doua, la atelierul de confecționat măști, inspirați de sărbătorile de iarnă copiii au creat măști pe care fiecare copil le-a decorat, dând frâu imaginației pentru realizarea unor măști cât mai originale.
Sperând că v-am inspirat, vă îndemnăm să creați măști, figurine din plastilină și acasă în  zilele de vacanță și să modelați povești după rețeta preferată a copiilor: culori, zâmbete și mult chef de joacă, iar începând cu anul 2017 vă așteptăm la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” cu noi surprize.Filip Cristina

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii