Web Analytics

Atelier de reciclare creativă pentru copii la Biblioteca Judeţeană Argeş

de | 25.07.2019 13:10 | Cultură

Și în această săptămână, Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș vă invită să-i treceți cu încredere pragul. Vă stau la dispoziție – spre consultare și conectare la valorile și la rezonanța trecutului – două expoziții: în holul central, MUZEELE CELEBRE ALE FRANȚEI – este vorba despre o expoziție de albume, enciclopedii și dicționare de profil – și, în holul de la etajul al II-lea, MISS-UL ROMÂNESC, o expoziție de fotografii ale divelor concursului interbelic de frumusețe, preluate din revista „Realitatea ilustrată” (1929).
De-a lungul întregii săptămâni, Secția pentru Copii și Tineret derulează atelierul de reciclare creativă REINVENTEAZĂ, atelier destinat copiilor cu vârstele cuprinse între 7 și 9 ani.
Sâmbătă, 27 iulie, Centrul Europe Direct Argeș, din cadrul Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu”, organizează la Biblioteca din Vlădești, în parteneriat cu Biblioteca din Rucăr, dezbaterea interactivă DESPRE VIITORUL EUROPEI. Acțiunea este programată să înceapă la ora 17.00 și își propune o analiză a celor cinci recomandări cu miză politică referitoare la modalitățile prin care Europa se poate remodela eficient.
Denisa Popescu

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii