ASTĂZI! Loredana Groza – concert caritabil de ziua ei într-un club din Bucureşti pentru reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie Pitești

de | 10.06.2022 11:21 | Actualitate

Loredana Groza dă un concert de senzație de ziua ei, cu un scop caritabil: reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești. Evenimentul, ce va avea loc la clubul Fratelli din București, reunește artiști foarte îndrăgiți de public precum Oana Sârbu, Smiley și mulți alții.

Citește și: Hopa! ONG-urile cu ştaif au început s-o tamponeze pe Lasconi! Primăria Câmpulung e abia pe locul 60 la transparenţa bugetară

Loredana Groza împlinește 52 de ani și va celebra cu mare fast pe scenă, unde va oferi un show plin de emoție și energie, în cadrul unui eveniment nobil, ce are drept scop strângerea de fonduri pentru reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.