Astăzi are loc a şasea extragere săptămânală la Loteria Vaccinării

de | 7.11.2021 12:26 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

A şasea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare va avea loc duminică şi va fi difuzată pe TVR 1, la ora 20 și 50 de minute, informează Loteria Română.

Se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei. La această extragere participă numerele de ordine din intervalul 2.331.900 – 2.564.551, corespunzătoare participanţilor care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 4 noiembrie, la orele 12:00.

CITEȘTE ȘI: Vreme rea în România, săptămâna ce urmează. Val de lapoviţă, ninsori și frig

Rezultatele vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.
“Conform Legii nr. 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, art. 21^3, alin. (8): Revendicarea premiilor se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul”, atrage atenţia Loteria Română.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...