Web Analytics
scris joi, 28.09.2023

Asociaţia Zimbrul Carpatin este campioană naţională pentru a cincea oară

Campionatul Național de Turism Sportiv ȘTAFETA MUNȚILOR, ajuns la ediția cu numărul XI, s-a încheiat. Pentru a cincea oară, sportivii de la Asociația Zimbrul Carpatin Pitești au ieșit Campioni Naționali pe General, din 67 de cluburi și asociații participante în acest an la campionat. Campionatul a avut 7 etape, fiecare dintre ele în altă zonă montană din țară, iar bătălia pentru primul loc s-a decis în ultima dintre ele, în Munții Parâng, acolo unde „zimbrii” s-au impus categoric în fața colegilor de la Asociația Cocoșul de Munte din Brașov.
Pe lângă titlul de Campioni Naționali pe Cluburi, „zimbrii” argeșeni au reușit să iasă campioni naționali și la 4 categorii de concurs: Elite, Open, Feminin şi Juniori și vice-campioni la categoria Seniori. De-a lungul celor 7 etape, „zimbrii” au rulat un număr de 85 de concurenți, majoritatea fiind studenți și liceeni, tineri ce participă și la acțiunile de voluntariat ale asociației în domeniul protecției mediului.

Asociaţia Zimbrul Carpatin este campioană naţională pentru a cincea oară

În acest campionat „zimbrii” s-au bucurat de sprijinul unor parteneri de încredere: DOLO TRANS OLIMP, Grupul Industrial Componente și Compania OMV Petrom!
În weekendul 3-5 noiembrie, „zimbrii” vor participa la Festivitatea de Premiere a Campionatului ce se va desfășura în stațiunea Băile Olanesti! Oricine este îndrăgostit de munte și de sport se poate alătura „zimbrilor”, luând legătura cu aceștia pe Facebook, Instagram sau pe site-ul www.zimbrul-carpatin.ro.
M.S.

Citește și Voluntarii de la „Zimbrul Carpatin”, implicaţi tot anul în activităţi educative

Citește și Voluntarii de la Asociaţia „Zimbrul Carpatin” au adunat zeci de saci de gunoaie din Albota

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită