Asistentele din dosarul „Vaccinare la chiuvetă” au primit arest la domiciliu

de | 13.04.2022 14:56 | Actualitate, Dezvaluiri, Home, Politica si Administratie

La sfârșitul săptămânii trecute, Curtea de Apel Pitești a admis contestaţiile declarate de asistentele Denisa Maria Dumitrescu şi Alexandra Adriana Bucura, inculpate în dosarul „vaccinărilor la chiuvetă”. Aflate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Argeș, cele două au contestat decizia din 1 aprilie a Tribunalului Argeș, iar magistrații de la Curtea de Apel au respins propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș și au dispus, față de cele două, măsura arestului la domiciliu.

Potrivit hotărârii Curții de Apel Pitești, Denisa Maria Dumitrescu și Alexandra Adriana Bucura (foto) au obligația de a nu părăsit domiciliile din Mioveni, prima, și, respectiv Micești, cea de-a doua, fără permisiunea organelor judiciare. De asemenea, cele două nu au voie să comunice între ele, dar nici cu suspecții din dosar. Este vorba despre Chiriţă Georgian Adrian, Sovar Laurenţiu Forin, Bucura Răzvan, Mareş Pompilia Alina, Dobre Daniela Georgiana, Panaite Nicoleta, Budrimar George Daniel, Gheorghe Iuliu Marian, Ţârlea Andra Liliana, Muscalu Laurenţiu Mădălin, Negrilă Tatiana, Pasat Florian Octavian, Olteanu Ilie Cosmin, Oneaţă Aurelia Lavinia, Racu Verginia şi martorii din cauză.

Citește și Dosare conexate în sarabanda vaccinărilor false

Citește și Al cui e, de fapt, BMW-ul sechestrat în dosarul vaccinărilor la chiuvetă?

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed