Web Analytics

Asfalt de nouă milioane de lei la Sătic

de | 26.12.2017 18:46 | Politica si Administratie

3 SaticAvând legătură directă cu Dâmbovicioara, dar fiind parte componentă a comunei Rucăr, satul Sătic va deveni şi mai atractiv pentru turişti şi investitorii în turism. Au început demersurile pentru asfaltarea drumului de aproape 12 km care străbate localitatea, străjuit de casele localnicilor şi puzderia de cabane şi pensiuni care sunt pline în perioada sărbătorilor de iarnă. Licitaţia pentru desemnarea executantului lucrării evaluată la peste nouă milioane de lei va avea loc la începutul anului viitor, criteriul principal de atribuire a contractului fiind preţul cel mai mic.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Buna ziua ,

    Eu nu-l inteleg pe primarul Rucarului si pe cel al Dambovicioarei de ce trebuie sa asfalteze si drumul natural ce trece prin defileul Dambovitei, asa cum sa gresit in Podul Dambovitei cu sectorul de drum din cadrul defileului Dambovicioara,,,!?
    Acest sector de drum din cadrul defileului trebuie sa ramana asa cum la lasat Dumnezeu si Natura, sa se asfalteze doar restul drumului. Acest sector de drum natural efectuat de constructori romani in deceniuile anterioare, pentru a creia un drum de acces deplina siguranta si securitate pentru barajul de arocamente din amontele raului Dambovita , denumit barajul Pecineagu, trebuie doar intretinut ca si pana acum . Este prea autentic si prea frumos impreuna cu pesterea Ursului ca sa fie pangarit de Primari celor doua comune. Defileul reprezinta cea mai frumoasa perla montana a regiuni alaturi de cea a Damboviciarei. Asa zisii consilieri locali , dar in mod special localnici nu trebuie sa fie de acord cu asfaltarea acestui minunat defileu.
    Autoritatile nationale si judetene de protectie a mediului inconjurator ar trebuii sa se sesizeze in acest proiect si sa nu elibereze Acord de Mediu pentru aceasta asfaltare locala.

    • Bună dimineața, drumul asfalt atrage foarte mulți turiști, ce vedeți rău în acestă situație, doriți să să vă sară pietrele in cap s-au automobile .