Web Analytics

Ascensiune fulgerătoare în ANRE: în doar doi ani, a trecut de la consilier la șef Serviciu Achiziții Publice și la director general adjunct

de | 22.04.2022 23:01 | Actualitate, Dezvăluiri, Economie

Poveste de succes la Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), una dintre instituțiile de interes public renumită pentru nepotism și veniturile mari ale angajaților.

În perioada octombrie 2018-februarie 2021, Marina Claudia Răduinea a avansat rapid în funcție, de la simplu consilier la director.

Citește și: Ministerul Energiei plătește chirie de 53.000 de euro/lună lui Răzvan Petrovici, membru al grupului de la Monaco, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

Din februarie 2021, Marina Claudia Răduinea deține, interimar, postul de director general adjunct al Direcției Activități Suport din cadrul ANRE. O sursă apropiată instituției susține că, în această calitate, Răduinea are un venit de 15.600 de euro/lunar, dar, într-un răspuns pentru G4Media, aceasta respinge afirmația: ”Potrivit Legii, veniturile mele sunt confidențiale, dar țin să precizez că ele nu se ridică ca ordin de mărime ca acela indicat de Dvs.”

Continuarea în G4 MEDIA, partener în rețeaua PressHub

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Așa se întâmplă când ai doua găuri utile, genunchii rezistenți și țâțele la vedere.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *