Web Analytics

Ministerul Energiei plătește chirie de 53.000 de euro/lună lui Răzvan Petrovici, membru al grupului de la Monaco, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

de | 17.04.2022 22:52 | Actualitate, Dezvăluiri, Economie, Politica si Administratie


În luna iunie anul trecut, Ministerul Energiei condus de liberalul Virgil Popescu, a încheiat un contract de închiriere a unui sediu pentru instituție. Chiria se ridică la 265.000 de lei pe lună, aproximativ 53.000 de euro. Proprietarul este Răzvan Petrovici, un milionar care face parte din grupul de la Monaco, trimis în judecată pentru evaziune fiscală.

Citește și: Agentul imobiliar i-a dat de gol pe patroni: blocul Titidan are 11 etaje şi nu 10, cum scrie în autorizaţie

Anul trecut, Ministerul Energiei lansa o invitație de participare în vederea închirierii unui spațiu într-o clădire de birouri. Potrivit documentului, obiectul contractului era „servicii de închiriere unui spaţiu într-o clădire de birouri, dotat cu mobilier de birouri, utilităţi şi spaţii de parcare  necesare pentru desfăşurarea activităţii Ministerului Energiei  conform cerințelor din caietul de sarcini”.

–––––––//––––––––––

Răzvan Petrovici este rezident la Monte Carlo, pe Princesse Grace Avenue, promenada de pe malul mării considerată cândva cea mai scumpă stradă din lume. Petrovici a recunoscut în 2017 că este finul lui Virgil Măgureanu, primul director al SRI de după Revoluție.

Potrivit presei, tatăl lui Răzvan a fost Camenco Petrovici, cel care a garantat din partea CEC fondurile FNI, inginerie financiară patentată de Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește articolul în integralitate în PressHub.ro, platforma jurnaliștilor în serviciu public

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *