Web Analytics
scris vineri, 08.03.2024

“Artista” desemnată de Ucraina ca reprezentant pentru Eurovision 2024 – scandal mondial

Ucraina a reușit să șocheze întreaga planetă cu reprezentantul pe care l-a desemnat pentru Eurovision, ediția 2024. 

“Artista” desemnată de Ucraina ca reprezentant pentru Eurovision 2024 – scandal mondial

Cea de-a 68-a ediție a Eurovision, 2024, este programată să aibă loc la Malmö, în Suedia, după victoria țării la concursul din 2023 cu piesa „Tattoo” de Loreen.

Citește și: DGA Maramureș. Grefier trimis în judecată pentru cinci infracțiuni!

În această perioadă țările Europei își anunță reprezentanții. Ucraina a reușit să șocheze întreaga planetă cu reprezentantul desemnat pentru Eurovision 2024, relatează retetesivedete.ro

O serie de imagini cu „artista” care va cânta pentru aceasta țară sunt virale pe internet, iar oamenii nu se pot abține din comentarii. Într-una din imagini, „artista”, care a adoptat numele de scenă Alyona Alyona, apare îmbrăcată într-un tricou și un scutec – chilot, pentru adulți. Ea poartă o suzetă supradimensionată la gât și o sticlă de lapte în mână.

Alyona Alyona este o artistă hip-hop din Ucraina, care, din educatoare de grădiniță a devenit, în mai puțin de un an, o senzație a scenei hip-hop.

România nu va participa la Eurovision 2024

Organizat de Uniunea Europeană de Radio și Televiziune  (EBU) și de radiodifuzorul gazdă Sveriges Television (SVT), concursul Eurovision 2024 va avea loc pe Malmö Arena și va consta în două semifinale pe 7 și 9 mai și o mare finală pe 11 mai 2024. Cele trei spectacole live vor fi prezentate de Petra Mede și Malin Åkerman.

Un număr de 37 de țări vor participa la concurs, Luxemburgul revenind la 31 de ani de la ultima sa participare, din 1993, în timp ce România a optat să nu participe după ce a făcut acest lucru în anul precedent.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *