Web Analytics
scris luni, 29.01.2024

Armata Română angajează luptători de comando

Armata Română angajează luptători de comando. Cei care aspiră la o carieră militară și doresc să se alăture Batalionului de Comando din cadrul Armatei Române au acum oportunitatea să-și îndeplinească acest vis. Armata Română desfășoară procesul de recrutare pentru trupele speciale și caută bărbați determinați să se alăture echipei. Iată ce condiții trebuie îndeplinite!

Armata Română angajează luptători de comando

Citește și Primăria Beleți Negrești a fost incendiată. Dosar penal pentru distrugere

Armata Română face recrutări. Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu” din Bacău caută să recruteze soldați și gradați profesioniști în specialitatea parașutiști-comando, dar și în alte domenii. Procesul de selecție este în desfășurare pe tot parcursul anului. Cine dorește să se alăture Batalionului 53 Comando trebuie însă să respecte și o serie de condiții.

În cadrul anunțului se precizează că este nevoie de soldați și gradați profesioniști în specialitatea parașutiști-comando, precum și în alte specialități:
„Când a fost ultima oară când ai facut ceva special?! Dacă îți dorești o carieră în cadrul Forțelor pentru Operații Speciale ale Armatei României, Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu”, organizează recrutarea cetățenilor români cu aptitudini pentru încadrarea cu personal a posturilor de soldați și gradați profesioniști în specialitatea parașutiști-comando și în alte specialități, pe tot parcursul anului 2024”, se arată într-un comunicat al Unității Militare 01983 Bacău, Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu”.

Cei care vor aplica pentru unul dintre posturile vacante în cadrul Batalionului 53 Comando ,,Smaranda Brăescu’’, trebuie să îndeplinească și o serie de condiții minime. Procesul de recrutare va avea loc pe tot  parcursul anului 2024, semn care arată că este nevoie de cât mai mulți tineri dornici să se alăture Armatei Române.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită