Web Analytics

Jaf armat la un cazino în Piteşti

de | 17.03.2019 08:53 | Actualitate

Un jaf armat a avut loc la un cazino din Piteşti, duminică de dimineaţă. Două persoane care purtau măşti au intrat înarmate, au lovit angajaţii şi au dispărut cu o sumă mare de bani.

Atacul a avut loc cu puţin înainte de ora 7 la ATU Cazino, din centrul Piteştiului, din primele informaţii la închiderea programului. Doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi cu pistoale au intrat în incinta cazinoului, au lovit un paznic şi o angajată şi au fugit cu banii.

Cei doi tâlhari au plecat cu 40.000 de lei, iar victimele lor au avut nevoie de asistenţa medicilor Ambulanţei. Femeia a suferit un atac de panică, în vreme ce paznicul prezintă mai multe vânătăi.

„Două persoane mascate au intrat într-un cazino din zona Nord în jurul orei 6.30 dimineaţa şi au sustras suma de aproximativ 40.000 lei. Nicio persoană nu a fost rănită. În cazino mai erau trei clienţi, care nu au intervenit. Din primele informaţii, atacatorii au fugit cu banii pe jos, printre blocuri”, ne-a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Poliţia a izolat întreaga zonă şi a început cercetările. Cei doi tâlhari sunt căutaţi acum în tot judeţul.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu