Web Analytics
scris joi, 10.03.2022

Argeșenii campioni la bob, premiați astăzi, la Pitești

Campionii de la Câmpulung care s-au întors pe locul 13 de la Jocurile de Iarnă de la Beijing au fost premiați, astăzi, la Muzeul Sportului Argeșean.

Argeșenii campioni la bob, premiați astăzi, la Pitești

Practicanții de bob Mihai Păcioianu, Mihai Tentea, Ciprian Daroczi, împreună cu antrenorul Iulian Păcioianu au primit felicitări și recunoștință din partea Directorului Muzeului Județean, a vicepreședintelui CJ Argeș, Adrian Bughiu, dar și din partea subprefectului Ciprian Neculăescu.

În cadrul evenimentului, antrenorul Păcioianu a declarat că în spatele perfomanței se află ani mulți de muncă, având în vedere că tinerii au fost și campioni mondiali și europeni la categoria Junori. De asemena, campionii speră, în continuare la medaliile pentru seniori și susțin că se pregătesc intens pentru următoarea performanță.

Citește și:Argeșenii campioni la bob s-au clasat pe locul 13 la JO de iarnă de la Beijing

”Argeșul excelează în ceea ce înseamnă componenții sporturilor de iarnă pe echipe. Ținând cont că și ceilalți concurenți ai lotului de bob au origini zonale, e o mândrie pentru fiecare dintre noi. ”, a spus, în cadrul întâlnirii, vicepreședintele, Adrian Bughiu.

”Rezultatele campionilor nu sunt doar acum, la Beijing, ei având rezultate bune atât pe plan național, cât și internațional. Cu siguranță campionii nu se vor opri și vor aduce și mai multe rezultate pentru județul Argeș. Au fost momente când i-am văzut antrenându-se la Centrul Sportiv Câmpulung, dar și în alte zone din țară, tocmai pentru a face o figură frumoasă.”, a declarat, la rândul său, subprefectul Neculăescu.

În semn de admirație, conducerea Muzeului Județean Argeș împreună cu Consiliul Județean, au oferit campionilor o ilustrație cu sportivii aflați la Jocurile Olimpice de la Beijing, realizată de elevi ai Școlii Populare de Artă Pitești. De altfel, vicepreședintele CJ a promis și o susținere financiară pentru valorile sportive argeșene.

Citește și:Trei argeșeni reprezintă România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

Un echipament complet de concurs și o fotografie simbolică cu semnăturile campionilor a primit și Directorul Muzeului Județean, din partea echipei de bob. Simboluri care vor fi așezate la loc de cinste, la Muzeul Sportului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *