Web Analytics
scris miercuri, 28.10.2020

Argeșeni prinși în timp ce transportau lemne fără documente legale

Transport ilegal de lemne, descoperit în comuna Corbi

Transport ilegal de lemne, descoperit în comuna Corbi

Marți, 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au depistat, în comuna Corbi, un bărbat de 57 de ani, din Vlădești, care transporta cu un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă, cantitatea totală de 38,73 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență.
„În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform Legii nr.46/2008, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Domnești. De asemenea, ansamblul auto, folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor”, se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Argeșeni prinși în timp ce transportau lemne fără documente legale

Amendă de 1000 lei pentru 3,5 mc de lemne transportate ilegal

Tot marți, 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Domnești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Domnești, care transporta cu o autoutilitară, pe raza localității de domiciliu, 3,5 mc de material lemnos, fără documente legale de provenienţă şi transport. „Tânărul a fost sancționat contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare totală de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Domnești”, se arată în comunicatul poliției. Sursă foto: IPJ Argeș.

Citește și Recorder: Mafia pădurilor, descrisă din interior. „Mi s-a reproşat că nu aduc bani la partid”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită