Argeșeni prinși de jandarmi că transportau ilegal material lemnos, amendați!

de | 19.08.2020 11:39 | Actualitate, Home

Jandarmii argeșeni au participat ieri, 18.08.2020, la o acțiune comună de control cu lucrători din cadrul Direcției Silvice Argeș.

## Sancționați cu 8.000 de lei
În cadrul acestei acțiuni, au fost identificate, pe raza Ocolului Silvic Topoloveni, în comuna Călinești nouă persoane, care transportau material lemnos de foc cu atelaje hipo, fără a avea aviz de însoțire.

Cele nouă persoane, printre care și doi minori, au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 8.000 lei, conform Legii 171/2010.
Totodată, cantitatea de 4 metri cubi de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată Ocolului Silvic Topoloveni.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: amenzi,arges,aviz,hoti,lemne,topoloveni

Ultimele articole

Studiu Medlife. Varianta Omicron nu a fost depistată în România
Studiu Medlife. Varianta Omicron nu a fost depistată în România

Primul studiu pe bază de secvențiere pentru varianta Omicron a fost realizat în România. În probele selectate de la pacienți Covid din 19 orașe nu a fost identificată noua tulpină africană, anunță reprezentanții Medlife.  Citește și Covid Argeș. Incidența pe ultimele...

Covid Argeș. Incidența pe ultimele 14 zile este de 1.57 (ieri, 1.66)
Covid Argeș. Incidența pe ultimele 14 zile este de 1.57 (ieri, 1.66)

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 1.57 (ieri 1.66); -persoane internate la ATI: 21 (ieri 23);-persoane internate...