Web Analytics

Argeșeanul Vali Porcișteanu, pe podium la Raliul Aradului

de | 29.05.2019 11:04 | Actualitate

 

Al doilea raliu din sezonul 2019 al Campionatului Național de Raliuri a avut loc weekend-ul trecut pe probele speciale dificile și alunecoase din vestul țării. Raliul Aradului a programat 9 probe speciale în județ și în oraș, prezența fanilor fiind numeroasă de-a lungul celor două zile de concurs.

Pentru DTO Rally Team, prezentă la start cu cele 5 echipaje care pornesc în multiple categorii, competiția a fost una cu podiumuri, o victorie, dar și cu ghinioane și un abandon.

Argeșeanul Valentin Porcișteanu și Dan Dobre (Citroen C3R5) au încheiat pe locul 3 în clasamentul general, la doar 0,6 secunde de locul secund. Argeșeanul Cristi Dolofan & Mihai Sandu au terminat cursa arădeană pe locul al șaptelea în clasamentul general. Bogdan Năstase & Delia Năstase s-au impus categoric în cadrul clasei 11, Eugen Cărăgui & Robert Fus au terminat Raliul Aradului pe locul 4 în clasa RC4 și Cristi Șugar și Vlad Colceriu au fost nevoiți să se retragă din cursă datorită problemelor tehnice cauzate de duritatea traseului de concurs.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii