Web Analytics

ARGEȘEANUL MARIUS SAIZU, CORESPONDENTUL SPECIAL PRIMA TV, A FOST PREMIAT LA GALA PENTRU EXCELENȚĂ ÎN JURNALISM – ORGANIZATĂ DE C.N.A

de | 3.03.2024 10:47 | Actualitate, Cultură, Dezvăluiri, Home

Recompensă pentru curaj și profesionalism. Marius Saizu, corespondent special al Focus, știrile Prima TV, a fost premiat de Consiliul Național al Audiovizualului pentru materialele și transmisiunile realizate pe front, în Ucraina și Israel. În cadrul Galei „Fapte, nu frică! Jurnalism de performanţă în condiţii de siguranţă”, alături de Marius Saizu a primit recunoaștere și cameramanul Anghel Nicolae, cel care a filmat imagini și povești impresionante în Ucraina.

Întorși recent din țara vecină, Marius și Anghel au renunțat la vesta de război și au îmbrăcat sacoul elegant. Marius Saizu a povestit cum percepe Ucraina la doi ani de la debutul conflictului armat. “Ucraina a fost și rămâne o experiență terifiantă. Ca, de altfel, toate deplasările în zone de război. Cumva, faptul că merg de atâția ani în zone derăzboi ar trebui să mă pregătească pentru asta. Și, totuși, nimic nu te pregătește când îți simți viața în pericol. Mă ghidez în toate deplasările mele în zone de război după un motto, să nu fiu eu știrea.  Până acum, mi-a ieșit. La doi ani de când a început conflictul în Ucraina, acum se știu mai clar zonele de război, știi unde să te oprești, forțele de ordine sunt mai bine organizate”, povestește Marius Saizu.

Citește și:

Gala pentru Excelenţă în Jurnalism, organizată de Consiliul Naţional al Audiovizualului, a reunit zeci de profesionişti în domeniu care au plecat, în ultimii doi ani, în zone de război.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *