Argeșeanul dispărut din Băiculești – găsit în Capitală!

de | 25.11.2020 11:43 | Actualitate

UPDATE – 25 NOIEMBRIE: 
În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul a fost depistat pe raza municipiului București.
Din primele verificări, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.
ȘTIREA INIȚIALĂ:
La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, în ziua de 20 noiembrie a.c., Roman Ion Andrei, de 39 de ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Băiculești și nu a mai revenit.

CITEȘTE ȘI…ACUM! Intervenție a pompierilor argeșeni la Ștefănești! Două persoane – găsite inconștiente!

Semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 57 kg, constituție atletică, slab, păr negru, ochii căprui, lipsă dantură în partea frontală, cicatrice în zona occipitală a capului. Vestimentație la momentul plecării: vestă grena, bluză de trening cu glugă grena, pantalon din stofă, de culoare gri şi pantofi negri din imitaţie de piele.
Persoanele care pot da relaţii despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, telefon 0248 721 519.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed