Argeşeancă ucisă în Italia după ce iubitul beat a călcat-o intenţionat cu maşina

de | 13.11.2016 13:04 | Actualitate

O tânără de doar 21 de ani din comuna Merișani şi-a pierdut viaţa într-un mod tragic. Ionela Raluca Sandu lucra ca dansatoare în Italia într-un local din localitatea Poggibonsi, aflată la 40 km de Florenţa, şi a fost ucisă după ce prietenul ei italian, care era băut, a dat cu maşina peste ea. După o dispută în localul unde lucra cu prietenul ei italian Andreea Di Marco (41 de ani), cu care Raluca avea o relaţie de mai multe luni, fata a fost așteptată să iasă din tură de către italian, care beat fiind și fără să se gândească a dat peste ea cu dub ape care o conducea. Tânăra a murit pe loc. Asasinul a coborât apoi din maşină pentru a vedea dacă fata e moartă. Scena a fost văzută de mai mulţi bărbaţi care s-au năpustit asupra bărbatului şi l-au bătut până au venit carabinierii. Andrea Di Marco este acum cercetat pentru ucidere din culpă.

Bărbatul era client frecvent al localului pentru ca mergea acolo tocmai pentru a se întâlni cu românca. În ultimul timp se certau des.

Vor fi audiate mai multe persoane care au asistat la tragicul eveniment, printre care colaboratori ai victimei, clienți dar și proprietarul barului. Trupul româncei a ajuns la morgă pentru necropsie.

Se pare că în timpul interogatoriului, italianul a intrat în stare de șoc și a susținut că a fost un accident, spunând că nu a vrut să dea cu mașina peste fată. Avocatul bărbatului, unul dintre cei mai cunoscuţi din Peninsulă, a cerut mai multe expertize, printre care și un raport tehnic al vehiculului. Carabinierii încearcă să stabilească cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

 

„Nu era o fată care să îşi piardă nopţile”

 

Foarte multe ziare, televiziuni şi posturi radio din Italia au relatat crima petrecută. Jurnaliştii de la Radio Siena spun că „Ionela Raluca Sandu era superbă, de o frumuseţe proaspătă şi elegantă. Singurul ei exces era unghiile lungi ca de panteră. Nu era o fată care să îşi piardă nopţile.” Cu câteva zile înainte de a fi ucisă, Raluca scrisese pe profilul său de Facebook la un comentariu:  “Timpul vindeca aproape orice, dă-i timpului timp!”

Raluca era absolventă a Liceului Ion Barbu din Piteşti şi era originară din satul Vâlcelele, comuna Merişani.

D.G.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii