Web Analytics

Argeșean mort după ce a fost lovit de o ambulanță

de | 14.09.2017 14:32 | Actualitate

Un bărbat de de 38 de ani, din Mârghia, a murit joi, în urma unui accident produs pe DN 65 B, în Lunca Corbului. Omul a fost lovit de o ambulanță chiar pe trecerea de pietoni. 
 
Bărbatul a fost resuscitat la fața locului și dus de o echipă de Terapie Mobilă la Spitalul Județean din Pitești, în stare foarte gravă, cu multiple traumatisme. A murit însă la scurt timp. Familia bărbatului mai trecuse printr-o întâmplare nefericită în urmă cu o săptămână, când o anexă a casei în care bărbatul locuia împreună cu patru frați a fost mistuită de flăcări. 
 
Ambulanța care l-a lovit mortal pe bărbat transporta un copil de la Slatina către un spital din București. Șoferul ambulanței a rămas a fața locului, după ce pacientul-copil a fost transferat într-o altă ambulanță. Omul este audiat la Poliție.
 
„Ambulanța care l-a lovit pe bărbat aparținea unui serviciu privat de ambulanță din Slatina. Circula în regim prioritar, cu semnale acustice în funcțiune. Transporta un copil, la cererea aparținătorilor pacientului, dinspre Slatina către București. Șoferul a rămas la fața locului, iar copilul a fost preluat de o altă ambulanță. S-a deschis dosar pentru ucidere din culpă”, a declarat, pentru  Jurnal de Argeș, inspectorul principal de poliție Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt IJP Argeș.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii