Web Analytics

Argeșean jefuit de un bulgar într-o parcare

de | 18.04.2023 15:41 | Actualitate, Home

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 14 iulie 2018, un bărbat necunoscut, identificat în urma probatoriului administrat ca fiind un bărbat de 29 de ani, de cetățenie bulgară, ar fi sustras, prin exercitarea de acte de violență, un lanț din aur, unui bărbat de 69 de ani, din Morărești, în timp ce se aflau în zona unei parcări.

Citește și: Românii mănâncă de zeci de ani făină de insecte fără să știe. Ce alimente conțin aditivul E120

S-au emis două ordine europene de anchetă

Având în vedere că bărbatul bănuit nu a fost identificat pe teritoriul României, în cauză au fost desfășurate mai multe activități de cooperare și corespondență cu autoritățile judiciare din mai multe state membre ale Uniunii Europene, fiind emise două ordine europene de anchetă. 

Bulgarul, trimis în judecată

Astfel, în cursul anului 2021, celui în cauză i-a fost adusă la cunoștință învinuirea, de către organele de urmărire penală din Germania, iar ulterior, în cursul lunii februarie 2023, celui în cauză i-au fost aduse la cunoștință punerea în mișcare a acțiunii penale și calitatea de inculpat.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de de lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *