Web Analytics

Un argeșean și-a pierdut viața în propria locuință! A murit INTOXICAT cu monoxid de carbon

de | 22.02.2021 12:20 | Actualitate

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon după ce în locuinţa sa din localitatea argeşeană Cocu a izbucnit un incendiu, informează, luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

„În această dimineaţă (luni dimineaţă n.r.), un incendiu violent a izbucnit într-o casă din localitatea Cocu. Spre locul evenimentului au făcut deplasarea pompierii cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD”, precizează sursa citată.La momentul sosirii primului echipaj, a fost găsită o victimă în stop cardio-respirator – un bărbat în vârstă de 53 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon. Acesta a fost scos din locuinţă de către vecini.

 

CITEȘTE ȘI: CÂND VOM PUTEA RENUNȚA LA MASCĂ. ANUNȚUL FĂCUT DE MEDICUL VALERIU GHEORGHIȚĂ

 

Incendiul se manifesta într-o cameră de aproximativ 20 mp.

Flăcările au fost localizate rapid şi incendiul nu s-a propagat la vecinătăţile camerei, menţionează reprezentanții ISU Argeş. Bărbatul nu a suferit arsuri, i s-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără răspuns, ulterior declarându-se decesul. Acesta locuia singur.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coşul de fum în contact cu materiale combustibile, mai arată reprezentanţii ISU Argeş.

 

FOTO: ISU Argeș 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole