Argeșean arestat pentru tentativă de omor. Și-a băgat fratele în spital

de | 13.01.2020 17:38 | Actualitate

Un argeșean în vârstă de 61 de ani a fost arestat preventiv de polițiști după ce și-ar fi înjunghiat fratele cu un cuțit. Cel în cauză era sub influența alcoolului. „În baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au reținut un bărbat de 61 de ani din Dobrești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Din cercetări a reieşit că, în seara zilei de 4 ianuarie a.c., în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cel în cauză și-ar fi lovit fratele, de 45 de ani, provocându-i mai multe leziuni traumatice cu un obiect tăietor-înțepător”, informează IPJ Argeș.

Victima a ajuns la spital cu multiple tăieturi. Astăzi, după administrarea probatoriului, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă.

Acest articol este despre: cutit,frate,tentativa de omor

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Auzi, vorba : “Si-a bagat fratele in spital” ! Dar, ce-ai fi vrut, nineaca; sa-l lase-n strada ?!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești
Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești

Joi, 27 ianuarie, de la ora 15:00, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești. Proiectele de pe Ordinea de zi sunt următoarele: 1.Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr.270/27.08.2020 privind aprobarea...