Web Analytics

Argeș. Zeci de amenzi în minivacanța de Rusalii

de | 13.06.2022 14:35 | Actualitate

36 de amenzi în valoare de peste 6000 de lei au fost date de polițiștii argeșeni în minivacanța de Rusalii. Peste 100 de reprezentanți ai Jandarmeriei au asigurat ordinea și liniștea publică la evenimentele organizate în acest weekend. Și astăzi, jandarmii au fost prezenți la Mănăstirea slănic, de la Aninoasa.

Jandarmeria Argeș transmite:

„În acest sfârșit de săptămână, jandarmii au avut o prezență activă în cadrul dispozitivelor de ordine și siguranță publică, dar și în misiunile de pază și protecție instituțională la obiectivele aflate în competența Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Citește și:Autoritățile locale argeșene despre măsurile de prevenție pentru minivacanța de Rusalii

Misiunile executate independent sau împreună cu polițiștii argeșeni s-au finalizat cu aplicarea a 36 de sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor depășind suma de 6000 de lei.

Sancțiunile au fost aplicate în majoritate pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, nerespectarea legislației privind pescuitul și acvacultura în habitatele piscicole naturale ale județului sau încălcarea legislației privind picnicul.

În această dimineață, efectivele inspectoratului au luat toate măsurile necesare pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță la Mânăstirea Slănic din comuna Aninoasa.

Mulțumim tuturor celor care au ales să petreacă în mod responsabil minivacanța de Rusalii.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *