Argeș. Un stâlp a căzut în curtea unei case, din cauza vântului puternic

de | 3.04.2022 16:17 | Actualitate, Home

Pompierii au intervenit, duminică după amiază, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui stâlp de electricitate căzut într-o gospodărie din localitatea Beleți-Negrești.

Nu au fost raportate victime. La fața locului s-a deplasat și un echipaj specializat de la distribuitorul de energie electrică.


Citește și:MAI face angajări fără concurs, pe fondul războiului Rusia-Ucraina

Acest articol este despre: pompieri,stalp cazut,vant puternic

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump
S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați....

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....