Web Analytics
scris duminică, 12.02.2023

Argeș. Trimiși în judecată după ce au furat cauciucuri și motorină

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Argeș. Trimiși în judecată după ce au furat cauciucuri și motorină

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 03 decembrie a.c., doi bărbați, de 34 de ani, din Rociu, și de 35 de ani, din Bradu, ar fi pătruns fără drept în incinta unei societăți comerciale din comuna Bradu, de unde ar fi sustras 6 anvelope de autocamion, cauzând un prejudiciu de peste 12.000 de lei.

Citește și: În incendiul din cartierul Exercițiu și-a pierdut viața pisica din apartamentul care a luat foc

De asemenea, în noaptea de 18 ianuarie a.c., cei doi, împreună cu un al treilea bărbat, de 36 de ani, din Suseni, ar fi pătruns fără drept în incinta unei societăți comerciale din Ștefănești, unde, prin forțarea sistemului de asigurare al rezervorului unui autocamion, ar fi sustras aproximativ 140 l motorină, cauzând un prejudiciu estimat la peste 1.000 de lei. După comiterea faptei, cei în cauză au fost depistați de polițiști în timp ce transportau cantitatea de combustibil.

În urma cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanelor vătămate.

Reamintim că în ziua de 19 ianuarie a.c., după administrarea probatoriului, cei trei bărbați, dintre care doi în stare de recidivă, au fost reținuți pentru 24 de ore, de bază de ordonanță, ulterior fiind prezentați în fața instanței, care a dispus măsuri preventive față de toți trei.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *