Web Analytics

Argeș. Trei bărbați au fost arestați după ce au furat cablul de telecomunicații

de | 8.06.2022 15:53 | Actualitate

În noaptea de 06 spre 07 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au prins în flagrant delict trei bărbați de 22, 38, respectiv 22 de ani, toți din comuna Bogați, pe raza localității Dobrești, în timp ce secționau un cablu de telecomunicații, cu intenția de a-l sustrage.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, bărbatul de 38 de ani, împreună cu un alt bărbat, ar fi sustras, în noaptea de 07 spre 08 aprilie a.c., 270 m de cablu de telecomunicații, de pe raza localității Dobrești.

Citește și: Baston telescopic găsit asupra unui elev de liceu din Argeș

De asemenea, cei trei bărbați prinși în flagrant, ar fi sustras, în data de 25 mai a.c., 170 m de cablu de telecomunicații, de pe raza comunei Priboieni.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 20.000 de lei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar după administrarea probatoriului, cei trei bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *