Web Analytics

Baston telescopic găsit asupra unui elev de liceu din Argeș

de | 8.06.2022 11:57 | Actualitate

Un elev de la un liceu din județ a fost prins de jandarmi, având asupra lui un baston telescopic, obiect interzis și periculos pentru deținere.

„În această dimineață, jandarmii argeșeni care asigurau măsuri de ordine publică cu ocazia desfășurării examenului de bacalaureat la o instituție de învățământ din municipiul Pitești au descoperit un baston telescopic asupra unui tânăr în vârstă de 15 ani.

Citește și: Acord politic pentru salariu minim în întreaga Uniune Europeană

Minorul, elev la aceeași instituție de învățământ, a atras atenția jandarmilor prin comportamentul său și prin faptul că a evitat contactul cu aceștia în momentul interceptării. Oamenii legii au procedat la controlarea unei borsete pe care o avea asupra sa și au descoperit un baston telescopic, obiect considerat periculos și interzis pentru deținere.

Pe numele elevului, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”port fără drept de obiecte periculoase”, iar documentele întocmite cu această ocazie au fost predate lucrătorilor Secției 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor. ”, transmite Jandarmeria Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *